Összes oldalmegjelenítés

2013. január 14., hétfő

Dekoratív téglafal

8-9 éve dolgoztunk egy kedves barátunknál. Gyönyörű régi, címeres téglái voltak amit meghagytunk a maga szépségében, csak egy kicsit igazítottunk a színein. A téglafelületet  ha meg szeretnénk hagyni anyagában, tehát nem vakoljuk be akkor érdemes mély alapozóval beereszteni, mivel ezeken a téglákon elég sok cementes szennyeződés volt, hogy fokozzuk a színeket ezért a mély alapozót enyhén megszíneztünk és különböző árnyalatú festékekkel summeroltunk rajta egy keveset. 


A téglák rakása gondosan meg lett tervezve ennek annyira nem örültek a kőművesek (ezzel együtt amikor kész lett a munka a kőművesek hozták a feleségeiket, hogy megmutassák, hogy milyen szépet falaztak :))


A téglafalat kiegészítendő kerámia betéteket és korlátokat készítettünk. Szerencsére keramikus a feleségem és örömmel részt vett ezekben a munkákban. 
1 megjegyzés:

 1. Kedves Alkotász!

  Elnézést, hogy így ismeretlenül zavarom.
  Gyönyörűek a bontott tégla beépítésről készült képek!

  Azt szeretném kérdezni, felhasználhatom-e ezeket a képeket a saját weboldalunkon, Facebook oldalunkon ?
  Természetesen belerakom a forrást is.

  A Téglárium Kft családi vállalkozás, bontott téglával foglalkozunk. Nehéz olyan ízléses és szép beépítésről készül fotókat találni, ahol szívvel-lélekkel használták fel ezt a gyönyörű anyagot, emiatt nagyon örültem a képeinek, amiket találtam itt!

  Kérem írja meg, engedélyezi-e a képek felhasználását!
  Köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Vámos Katalin Téglárium Kft.
  info@teglarium.com

  VálaszTörlés